Ga naar de inhoud

Website online!

Met veel trots presenteren we u onze compleet nieuwe website! We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om u een gebruiksvriendelijke en informatieve website te bieden die u alles vertelt over Tesoro Yachts en onze diensten in de Benelux. 

Luxueus en sportief design

De nieuwe website heeft een luxueuze en sportieve uitstraling die perfect past bij het imago van Tesoro Yachts. We hebben gekozen voor een stijlvolle en elegante vormgeving die de luxe en exclusiviteit van onze jachten uitstraalt. De website is eenvoudig te navigeren, waardoor u snel en gemakkelijk de informatie kunt vinden die u zoekt.

Alle informatie over onze jachten

Op de website vindt u alle informatie over onze jachten, inclusief:

  • Technische specificaties: Zoals lengte, breedte, diepgang, motorvermogen, brandstoftankinhoud, etc.
  • Uitgebreide fotogalerijen: Met prachtige beelden van onze jachten, zowel exterieur als interieur.
  • Configurator: Stel de boot van uw dromen samen die helemaal is afgestemd op uw specifieke wensen.
  • Video’s: Bekijk onze video’s om een indruk te krijgen van de vaareigenschappen en prestaties van onze jachten.

Blog met nieuws en inspiratie

We delen in ons blog regelmatig nieuws, verhalen en inspiratie over de wereld van jachten. U kunt hier lezen over de nieuwste trends, de beste bestemmingen, tips voor het onderhoud van uw jacht en nog veel meer.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze jachten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via de website. U kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Volg ons ook op social media om op de hoogte te bljiven.

Bezoek onze website

We nodigen u van harte uit om onze nieuwe website te bekijken. We hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen op onze website! We hopen dat u de nieuwe website net zo mooi en informatief vindt als wij. Laat ons gerust weten wat u ervan vindt!

www.tesoroyachtsbenelux.com