Ga naar de inhoud

Tesoro T38 Power Cat

Deze Power Catamaran, geschikt voor maximaal 14 personen, is als een privé-eiland. Geniet van allerlei watersporten op, in of onder water, ontspan in de zon of geniet van het perfecte weekend weg. De voordelen van een motor catamaran zijn eindeloos. Geniet zowel boven- als benedendeks van de ruimte, die vergelijkbaar is met veel grotere eenrompsboten. Een powercat is ook veel breder, dus stabieler, en biedt meer comfort en veiligheid tijdens het varen en ook voor anker. Vergeleken met monohulls snijdt deze boot door de golven in plaats van te planeren, dus slaat minder op golven. De Tesoro T38 Power Cat is uitgerust met de meest geavanceerde technologie, materialen en techniek, waardoor hij sterk, snel en wendbaar is. Deze Power Cat kan worden uitgerust met twee Volvo Penta 300-320 pk binnenboordmotoren of twee Mercury 350-400 pk buitenboordmotoren. De slimme interieur- en dekindeling zorgt ervoor dat alle ruimte efficiënt wordt gebruikt. Zo kunnen de eettafels worden neergelaten om te transformeren in enorm grote zonnedekken. Het zwemplatform is zeer ruim en kan optioneel hydraulisch geleverd worden, waardoor u tijdens het aanmeren ook gemakkelijker aan wal kunt stappen. Twee identieke hutten met ensuite badkamer bieden maximaal comfort en privacy. De grote opbergruimtes bieden ruimte voor allerlei waterspeelgoed.

Exterieur foto's

Interieur foto's en layoutplan

Video impressie

Specificaties

Tesoro Benelux

Wij zijn officieel Tesoro Yachts center voor Nederland, België en Luxemburg inclusief voor diegene die met de boot in het buitenland gaan varen. Wij zijn altijd bereikbaar om samen met u een boot samen te stellen die precies voldoet aan uw specifieke wensen, zodat wij u dezelfde dag nog een op maat gemaakte offerte kunnen sturen.

Als u de werf wilt bezichtigen of een proefvaart wilt maken, dan kunnen wij dat voor u organiseren.

Bovendien geven wij graag advies over ligplaatsen, financiering, jachtregistratie, boottransport, verzekeringen, crew, onderhoud, etc. om u zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u optimaal kunt genieten van uw boot.

Meer weten?

DISCLAIMER

Hoewel alle zorg is besteed aan deze informatie, kan de juistheid ervan niet worden gegarandeerd. De informatie is louter indicatief en maakt geen deel uit van een contract. Elke aspirant-koper wordt daarom aangeraden om een op maat gemaakte offerte aan te vragen.
Het is niet toegestaan om dit jacht te adverteren zonder toestemming van de werf.