Ga naar de inhoud

Tesoro T38 Power Cat

Deze Power Catamaran is als een privé-eiland geschikt voor maximaal 14 personen. De power catamaran is uitgerust met de meest geavanceerde technologie, materialen en techniek waardoor hij sterk, snel en wendbaar is. Geniet van de ruimte zowel boven als onderdeks, die vergelijkbaar is met veel grotere monohull boten.

Het grote zwemplatform en de opbergruimte voor allerlei soorten watertoys maken deze power catamaran perfect voor het beoefenen van allerlei watersporten op, in of onder water.

Exterieur foto's

Interieur foto's en layoutplan

Video impressie

Specificaties

Tesoro Benelux

Wij zijn officieel Tesoro Yachts center voor Nederland, België en Luxemburg inclusief voor diegene die met de boot in het buitenland gaan varen. Wij zijn altijd bereikbaar om samen met u een boot samen te stellen die precies voldoet aan uw specifieke wensen, zodat wij u dezelfde dag nog een op maat gemaakte offerte kunnen sturen.

Als u de werf wilt bezichtigen of een proefvaart wilt maken, dan kunnen wij dat voor u organiseren.

Bovendien geven wij graag advies over ligplaatsen, financiering, jachtregistratie, boottransport, verzekeringen, crew, onderhoud, etc. om u zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u optimaal kunt genieten van uw boot.

Meer weten?

DISCLAIMER

Hoewel alle zorg is besteed aan deze informatie, kan de juistheid ervan niet worden gegarandeerd. De informatie is louter indicatief en maakt geen deel uit van een contract. Elke aspirant-koper wordt daarom aangeraden om een op maat gemaakte offerte aan te vragen.
Het is niet toegestaan om dit jacht te adverteren zonder toestemming van de werf.