Ga naar de inhoud

Tesoro T-40

De Tesoro T-40 is een luxe walkaround boot en biedt met een topsnelheid van 45 knopen een geweldige ervaring. De boot is uitgerust met de meest geavanceerde technologie, materialen en technieken waardoor hij sterk, snel en wendbaar is. De ruime indeling aan dek biedt voldoende ruimte om te genieten van zon en zee. Het ruime interieur is van topkwaliteit.

De Tesoro T-40 is verkrijgbaar met twee Volvo Penta binnenboorddieselmotoren met hekaandrijving van D4 300 pk tot D6 440 pk of twee Mercury 450 Racing buitenboordmotoren. Het grote zwemplatform en de opbergruimte voor allerlei waterspeelgoed maken de T-40 perfect voor het beoefenen van allerlei watersporten op, in of onder water.

Exterieur foto's

Interieur foto's en layoutplan

Video impressie

Specificaties

Tesoro Benelux

Wij zijn officieel Tesoro Yachts center voor Nederland, België en Luxemburg inclusief voor diegene die met de boot in het buitenland gaan varen. Wij zijn altijd bereikbaar om samen met u een boot samen te stellen die precies voldoet aan uw specifieke wensen, zodat wij u dezelfde dag nog een op maat gemaakte offerte kunnen sturen.

Als u de werf wilt bezichtigen of een proefvaart wilt maken, dan kunnen wij dat voor u organiseren.

Bovendien geven wij graag advies over ligplaatsen, financiering, jachtregistratie, boottransport, verzekeringen, crew, onderhoud, etc. om u zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u optimaal kunt genieten van uw boot.

Meer weten?

DISCLAIMER

Hoewel alle zorg is besteed aan deze informatie, kan de juistheid ervan niet worden gegarandeerd. De informatie is louter indicatief en maakt geen deel uit van een contract. Elke aspirant-koper wordt daarom aangeraden om een op maat gemaakte offerte aan te vragen.
Het is niet toegestaan om dit jacht te adverteren zonder toestemming van de werf.